Design on stock

Nederlands meubelmerkDesign on stock is een Nederlands meubelmerk en staat voor topdesign en zitcomfort

Made in Holland 

De meubels worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.


Betaalbaar design

Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé, Studio Foorumi en DesignLab21 de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer prijsvriendelijk. 

Kwaliteitsmaterialen

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. We helpen je graag verder met het kiezen van jouw ideale bekleding. 


Design on stock | Aikon
Design on stock Aikon
Design on stock | Aikon
Design on stock Aikon

Interesse in design on stock meubelen?

Kom de verfijnde collectie design on stock meubelen ontdekken in onze showroom. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd.Ontvang interieuradvies op maat van jouw persoonlijke levensstijl of work flow. Ons team aan interieurvormgevers staat voor je klaar!

Bezoek onze showroom op afspraak

 

 

 

 

© 2021 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK