CORNERS VOL INTERIEURINRICHTING

Sublim komt altijd verrassend uit de hoek!

Interieurzaak Sublim is een buitenbeentje binnen de klassieke interieurwinkels en gaat bewust verder dan het traditioneel symmetrisch denken dat in de designwereld heerst. Niet elke woning is namelijk een open loft met slechts 4 hoeken. Precies in deze uitdaging tonen Tomas Uwents en zijn team hun meesterschap.

De sofa die in een showroom of in het interieur van vrienden een prachtige compositie vormt met de omgeving, kan voor uw woonkamer een vloek betekenen. Tenminste, als er geen rekening wordt gehouden met het cornerprincipe van Tomas Uwents. Wij leggen u graag het ‘hoe en waarom’ uit.

Sublim komt altijd verrassend uit de hoek!

Elke ruimte heeft zijn grenzen. Bij de interieurinrichting van een kamer gaat het dus niet alleen over ruimtes en vlakken, maar net zo goed over hoeken en muren. De grote uitdaging ligt erin om creatief om te gaan met deze beperkingen. Een uitdaging die Sublim maar al te graag aangaat! Het resultaat van onze inspanningen kan je bewonderen in de showroom én daarbuiten. We trappen af met de Sublim Corner Box bij Sporting Lokeren, meer pop-uphoekjes volgen!

Ons cornerprincipe onder de loep

Het cornerprincipe is het geesteskind van zaakvoerder Tomas Uwents. Als interieurarchitect beseft hij het belang van de gulden snede maar al te goed. De perfecte verhouding tussen lengte, hoogte en diepte is de sleutel tot een evenwichtige, mooie en tijdloze interieurinrichting. Bij het inrichten van je hoek(jes) vertrekken onze experts van de materialen van je interieur en van de architectuur. Ze bekijken de ruimte vanuit alle hoeken om zo tot een perfect ontwerp te komen. Natuurlijk houden ze ook rekening met jouw smaak én die van je huisgenoten. Het allerbelangrijkste is dat jullie je thuis voelen in je interieur.

5 stijlen, 5 corners

Om de proef op de som te nemen, richtten Tomas en 4 Sublim-medewerkers elk een hoekje in van onze showroom. Zij creëerden alle 5 een droomhoek die hun (levens)stijl perfect weerspiegelt. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kom eens langs bij Sublim en laat je inspireren. De inspiratie stopt niet bij de muren van onze showroom, want ook ver daarbuiten creëren we unieke corners. De Sublim Corner Box bij Sporting Lokeren bijvoorbeeld, waar je in stijl en comfort kunt genieten van de thuismatchen van Lokeren. En ook bij horecazaken in de buurt richten we graag een hoekje in. Onze pop-upcorners vol interieurinrichting beginnen aan een opmars, dus hou ons in de gaten!

Wij creëren jouw droominterieur

Het cornerprincipe kan je ook toepassen bij jou thuis. Droom je van een goed uitgedacht interieur waarin jij én je huisgenoten zich thuis voelen? En dat ook perfect aansluit bij de stijl en afmetingen van de woning? Dan kan je rekenen op ons 3-koppige interieurteam! Projectleider Mario komt bij je thuis om goed te luisteren naar jouw dromen én om meteen de belangrijkste opmetingen te doen. Zo vormt hij zich een goed beeld van de sfeer. Interieurarchitecte Mieke giet deze sfeer in een moodboard en ontwerp voor jouw gedroomde interieurinrichting. Zaakvoerder Tomas volgt alles op de voet en zorgt voor een perfecte uitvoering, die klopt tot in het kleinste detail.

Laat je inspireren

Heb jij nood aan interieurinspiratie? Kom langs, laat je inspireren door onze showroom én onze experts. Zij bekijken je interieur vanuit alle hoeken en weten feilloos welk beeld, kast, lamp, tafel of zetel je inrichting naar een hoger niveau tilt. De kunst van interieurbeleving noemen we dat.


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2021 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK