Ons verhaal

Een sublim interieur: concept en in detail


Twee werelden door elkaar

Sublim, dat zijn twee werelden die in elkaar doorlopen! Sublim Interieur geeft je een totale blik op de interieurwereld. Bij Sublim Shop vind je het detailverhaal: die van de leuke hebbedingen voor alle leeftijden. 

Beide werelden lopen door elkaar: details kunnen het totaalplaatje mooier maken en het totaalplaatje schept het kader rond de hebbedingen. Daarom kan je in ons pand van de ene naar de andere zaak wandelen. Met een showroom van maar liefst 1800 m² -boven en beneden- wacht er een inspirerende wereld op je!

Het hele Sublim-team helpt je graag met je interieur- en cadeauvragen! Van conceptbedenking tot de installatie van designkasten en de details op en in je meubels. Bij Sublim vind je geschenken voor jezelf en anderen. 

Ontdek Sublim Interieur Ontdek Sublim Shop

Verweven van innovatie en traditie in design

In 1969 startte Sublim Interieur. In 2010 kwam de Sublim Shop erbij. We zijn fier op het verleden en houden van de toekomst. Daarom vind je zowel innoverende Europese fabrikanten tot internationale designklassiekers en originele Belgische interieurmerken. 

De Sublim-wereld draait rond innovatie en interieurschoonheid. Onze missie zit in de naam SUBLIM zelf: Systematische Uitdaging tot een Betere Leefomgeving met Inspirerend Meubilair. 

We zijn geïnteresseerd in jouw interieurverhaal.

Spring binnen, mail of bel ons


Uw zalig thuisgevoel,
is onze grootste voldoening.

In 1969 opende Sublim Interieur te Lokeren zijn deuren. Vandaag zijn we met Tomas en zijn vrouw Sibylle aan de derde meubelgeneratie aanbeland. “Het familiaal karakter van onze zaak vertaalt zich in een persoonlijke én duurzame band met onze klanten. We zijn erin geslaagd een trouw cliënteel op te bouwen, waarvoor we telkens opnieuw iets kunnen betekenen. Een interieur waar je jarenlang van kan genieten, is waar we ons elke dag voor engageren.

Wat betekent ‘zalig thuiskomen’ voor jou? We helpen je er graag bij.”

Contacteer onsWe zijn geïnteresseerd in jouw interieurverhaal. 

Spring binnen, mail of bel ons

© 2020 Sublim Interieur BVBA - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap - algemene voorwaarden Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK