GORDIJNEN

RAAMDECORATIE OP MAAT

Gordijnen zijn bepalend voor de look van jouw interieur. Bovendien word je er als gebruiker dagelijks mee geconfronteerd: gordijnen openen en sluiten vormt ten slotte een van de eerste en laatste dagtaken. Maak dus werk van gordijndecoratie op maat van je slaap- en/of leefruimte

De keuze van raamdecoratie start bij de functie: welk systeem kiezen we voor welke functie? Vouwgordijnen met optreksystemen? Al dan niet gevoerde plooigordijnen? Japanse panelen? Gordijnen voor het afschermen van licht en warmte, het verhinderen van inkijk, of gordijnen die net wel doorzicht bieden? Jij kiest, wij hebben zeker het juiste type. De volgende stap is de keuze van de stoffen. Ook op dat vlak hebben wij een heel ruim aanbod.

Voor bepaalde situaties hebben we de systemen van Luxaflex. Zoals rollos, horizontale of verticale jaloezieën, plissé- of duettengordijnen. Ook hier wordt alles op vlak van maat en kleur afgestemd op jouw inrichting. En onze prijzen jagen je zeker niét in de gordijnen.

Raamdecoratie als textielkunst

Onze producenten komen elk seizoen met nieuwe staaltjes van textielkunst – van subtiel, over gedistingeerd tot zelfs chic. Toch zijn gordijnen in de eerste plaats tools om sfeer en huiselijkheid te creëren – zeker in combinatie met de juiste verlichting. Ze zorgen bovendien, indien goed gekozen, voor een veel aangenamere akoestiek.

Onze merken voor gordijnen?

Création Baumann, Kendix, De Ploeg, Dussk, Zimmer&Rohde, Puylaert ‘design of the time’, Christian Fischbacher, Sahco Hesslein en Jab.

Na een selectie te hebben gemaakt in onze toonzaal, komen we aan huis voor de opmeting, de keuze van de stof en de prijsberekening. Daarna kan ons (Belgische) atelier aan de slag. En last but not least zorgt ons plaatsingteam er voor dat de gordijnen letterlijk in de juiste plooi vallen. Kortom, heel wat stof tot nadenken!


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK