Caramel & Cie

Boekentassen, rugzakken en pennenzakken


Jongens en meisjes zijn dol op de boekentassen, rugzakken en pennenzakken van Caramel & Cie! Caramel & Cie is een Frans merk dat stijlvolle tassen en boekentassen voor kinderen maakt. Vlieg naar school als een vlinder of met een toffe print op je boekentas! Hou je van kleur of heb je het liever simpel: dit merk maakt naar school gaan nog toffer! De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Combineer je boekentas met de bijpassende pennenzak en het plaatje is helemaal compleet! 

Caramel & Cie Mini Collectie

Speciaal voor hippe kinderen heeft Caramel & Cie deze prachtige boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentasmodellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een mini rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen. Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard! 

Op zoek naar een prijsvriendelijk boekentassenmerk? Dan zijn de boekentassen van Caramel & Cie ideaal! Bovendien krijg je er nog een top service bij! 
 

Ontdek Caramel & Cie in onze webshop

Ontdek in onze webshopCaramel & Cie maakt naar school gaan nog toffer!

Boekentassen, rugzakken en pennenzakken van Caramel et Cie. Voor jongens en meisjes. Kleurrijk. Met en zonder print. Vlieg naar school met gouden vlindervleugels.

Ontdek Caramel et Cie in onze winkel

© 2021 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK