Dopper

Duurzame drinkflessen


Ben je op zoek naar een ecologische en leuke drinkfles? Dan ben je goed bezig, want de populaire duurzame drinkflessen van Dopper zijn 100% recycleerbaar én BPA-vrij, waardoor je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Dopper steunt niet alleen het milieu door te werken met milieuvriendelijke materialen maar ook door zijn steentje bij te dragen door water te zuiveren en zo de oceaan proper te helpen houden! 

Daarnaast zijn deze kleurrijke flessen natuurlijk super leuk om naar te kijken. Ontdek nu het online Dopper assortiment bij Sublim Shop. Deze drinkflessen zijn niet alleen ideaal voor kinderen, vrouwen en mannen maar ook voor te sporten! Dankzij de apart verkrijgbare sportdop maak je jouw dopper drinkfles meteen sportproof! Wil je een ander kleurtje? Dat kan zeker! Dankzij de apart verkrijgbare onderdelen stel je jouw Dopper drinkfles zelf samen! 

Met veel liefde voor het milieu 

Rekening houden met het milieu kan op een designvriendelijke manier! De herbruikbare flessen van Dopper komen in verschillende kleuren. Drink van de fles of maak er in één draai een bekertje van. Draai de fles om en je plaatst water op een voetstuk!
We selecteerden de leukste kleuren en formaten voor jou in onze shop. 

De Dopper als thermo- of waterfles 

De waterflessen van Dopper komen in verschillende uitvoeringen en kleuren.  Zo vind je veel waterflessen in de collectie, maar ook zijn er Dopper flessen te vinden die geschikt zijn zowel warme als koude dranken. De Dopper thermosflessen beschikken over een geïsoleerde dubbele wand waardoor warme dranken nog langer warm blijven, en koude dranken langer koud. Je vindt de drinkflessen van Dopper in een breed kleurenpalet, waaronder uiteenlopende exemplaren in groen, wit, blauw en zwart. Heb jij al een Dopper fles gevonden die niet in jouw tas mag ontbreken?

Ontdek in onze webshop


Ben je op zoek naar een ecologische en leuke drinkfles? Neem dan snel een kijkje op onze webshop en ontdek het leuke assortiment van Dopper!

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK