HK LIving

Eclectische interieurcollectie van accessoires tot een toffe bijzettafel en zetel


HK Living is een Nederlands interieurmerk dat werd opgericht door een creatieve geest en een wiskundig brein. Het merk is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie woonartikelen halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen.

Ruim aanbod woonaccessoires én meubels

HK Living bevat een ruim assortiment aan woonaccessoires en meubels. Van robuuste cappuccino mokken tot sfeervolle hanglampen. In onze shop vind je een mooi aanbod van de collectie 70' ceramics. De prachtige exemplaren uit deze collectie worden vervaardigd in Portugal en zijn een knipoog naar de jaren 70 met een moderne invloed. 

Handgemaakte artikelen 

Een groot deel van de producten van HK living zijn handgemaakt en zijn vaak dus ook uniek! In de tussentijd proberen ze de wereld te veroveren en zijn de woonaccessoires verkrijgbaar in al meer dan 50 landen. Het verrassende assortiment brengt sfeer en kleur in je interieur. 

Met de collecties van HK living kun je elk hoekje van het huis tot leven laten komen. Van sofa's, zetels en poefen voor in de woonkamer, tot verlichting en plaids. Er zijn mogelijkheden zat! Ook voor in de keuken biedt het designmerk genoeg opties om sfeer te creëren zoals vele soorten servies en broodplanken.

Ontdek in onze webshop


Stijlvol én uniek? 

HK Living is een interieurmerk dat niet alleen uniek maar ook volledig handgemaakt is

Ontdek HK-Living

© 2021 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK