Jori

Grenzeloos zitcomfort


Jori design meubelen, gespecialiseerd in hedendaags en tijdloos zitcomfort met een optimale ondersteuning voor het volledige lichaam (rug, nek, benen,...). De vorm en het materiaal van onze relaxzetels bepalen uw comfort.

Grenzeloos zitcomfort en topdesign in 1 meubel

Sinds enkele jaren zijn veel verschillende modellen ook verkrijgbaar in mooie designstoffen. Daarbovenop is ergonomie een absolute vereiste voor elk model uit de collectie. Elk model is dan ook verkrijgbaar in verscheidene rug- en zithoogtes en kan geleverd worden met tal van ingebouwde functies die de gebruiker in staat stellen zijn zitcomfort volkomen op zijn persoonlijke behoeften af te stemmen. JORI streeft naar een unieke wereld van grenzeloos comfort, waar design en kwaliteit een universum creëeren waarin het lichaam zich eindeloos kan ontspannen.

JORI, hoogstaand zitmeubilair voor elk interieur

JORI, opgericht in 1963, is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand en hedendaags lederen zitmeubilair voor uw woonkamer en interieur. Het bedrijf JORI laat vooruitstrevende technologie en modern design naadloos in elkaar overvloeien om haar klanten het hoogst mogelijke comfort te garanderen. De innovatieve Jori meubelen worden ontworpen door Europese topdesigners en combineren piekfijn design, kwaliteit en grenzeloos comfort. Zo werkt JORI samen met gerenommeerde designers zoals Jean-Pierre Audebert, Christophe Giraud, Koen Verhaert, David Fox en het Italiaanse duo Pocci+Dondoli.

Kortom, de meest vooruitstrevende technologie en het hedendaagse design staan volledig in het teken van uw zitcomfort op maat. Deze filosofie maakt van JORI ‘your innovative partner in high-class seating’: uw zielsverwant in uw zoektocht naar een klassevol en gepersonaliseerd zitcomfort. Het resultaat van die zoektocht is een gamma eigentijdse zitmeubelen met een duidelijk JORI-DNA: een uitgekiend design, gecombineerd met een grenzeloos zitcomfort op maat, een vormgeving door topontwerpers en een uitvoering in exclusief kwaliteitsleder of -stof.


JORI - Daydreamer relax - lounge chair
JORI - Daydreamer relax - lounge chair
Shiva
Shiva
Jori - Bellino Armchair
Jori - Bellino Armchair

Meer design meubelen van Jori ontdekken?

Kom langs in onze showroom of laat ons afspreken bij jou thuis. Bij Sublim helpen je graag in je zoektocht naar een welbepaald design meubel van Jori, Jori zitcomfort of bij de inrichting van jouw interieur op maat. 

Contacteer ons voor meer info

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK