Liewood

Duurzame, hippe baby, peuter en kleuter spulletjes met een uniek Scandinavisch Design


Liewood is een Deens merk dat gekend staat om zijn duurzame, hippe baby, peuter en kleuter spulletjes met een uniek Scandinavisch design. Met zijn zachte kleuren en tijdloze stijl past Liewood helemaal in jouw interieur!  

Kwalitatief en duurzaam design 

Anne Marie Lie Nielsen richtte in de zomer van 2015 Liewood op. Ze had het doel om een uniek kinderinterieur concept te creëren met kwaliteit en functionaliteit als vaste waarden. Deze combinatie zorgt er dan ook voor dat de kinderartikelen generaties lang meegaan. Het Deense merk bestaat nog maar enkele jaren maar werd al snel een gevestigde waarde dankzij de sterke focus op ethische producten met een uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid

Bij Sublim shop vind je een heleboel leuke babyspulletjes van Liewood die ideaal zijn voor een geboortelijst of gewoon om jouw kleinte te verwennen. Een zonnehoedje of een zwembadje? Verder biedt Liewood ook kinderartikelen aan zoals eetsets, kleertjes & schoentjes, nachtlampjes, tetradoeken en speelgoed om eindeloos plezier mee te maken. Ontdek het ruime aanbod van Liewood op onze webshop. 

Ontdek in onze webshop


Liewood | Nadja food jar - Safari/Sandy mix
Liewood Nadja food jar - Safari/Sandy mix Bekijk meer
Liewood | Snack bowl - Blue multi mix (3-pack)
Liewood Snack bowl - Blue multi mix (3-pack) Bekijk meer
Liewood | Slabben met mouwen - Bleu mix (2-pack)
Liewood Slabben met mouwen - Bleu mix (2-pack) Bekijk meer

Nog op zoek naar leuke baby-, peuter- of kleuterspulletjes? Ontdek het ruime aanbod van Liewood op onze webshop of breng een bezoekje aan onze shop in Lokeren!

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK