Nutcase

Veilige én toffe helmen


Fietshelmen die nuttig én mooi zijn, daar gaat Nutcase prat op! Kinderen en volwassenen houden van de kleurrijke prints. De helmen van het Amerikaanse merk Nutcase zijn origineel, verhogen de veiligheid én ze zitten lekker! Geen twee maar drie vliegen in één klap dus! 

Opvallende kinderfietshelmen voor jongens en voor meisjes

Niet elk kind draagt graag een fietshelm, maar wat als die fietshelm er super leuk uitziet? Nutcase ontwerpt fijne kinderhelmen met een leuk design waarin jouw kind zich net een superheld of net een prinses voelt. 

Licht, aanpasbaar en kleurrijk

De Nutty Kids fietshelmen zijn zeer licht, zacht, aanpasbaar en verkrijgbaar in verschillende toffe kleurtjes en motiefjes. De fietshelemen zijn in het algemeen zeer licht maken gebruik van het MIP-systeem waarbij er een extra beschermlaag is voor je schedel! Extra veilig dus! 

Baby Nutty: schattige fietshelmen voor de allerkleinsten

Vergeet ook de allerkleinsten niet! Baby Nutty is het beste op het gebied van helm comfort, stijl en veiligheid voor jouw kleintje! Ook voor de mama's en papa's zijn er leuke modellen beschikbaar! 

Ontdek in onze webshop


Veilige én kleurrijke helmen van Nutcase passen?

Shop fietshelmen voor kinderen en volwassenen die tegen een stootje kunnen én er goed uitzien. Kom langs bij Sublim Shop voor de Nutcase collectie!

Begeef je naar de winkel

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK