Sticky Lemon

Kleurrijke boekentassen en accessoires


Sticky Lemon is een Nederlands tassenmerk, opgericht in 2016. Sticky Lemon heeft een uitgesproken smaak en stijl voor groot en klein. Het duurzaam tassenmerk springt er uit door zijn grenzeloze creativiteit boordevol kleur en originele designs.

Kleurrijke tassen

Eigenzinnig, kleurrijk, gewaagd en zonnig. Kleurblokkering gecombineerd met patronen en illustraties. Sticky Lemon experimenteert graag met vernieuwde kleurencombinaties en knipoogt naar de retro tijden. Door de gedurfde kleurencombinaties zijn de tassen en rugzakken van Sticky Lemon toch heel vernieuwend en modieus. 
Naast hippe schooltassen en rugzakken, heeft Sticky Lemon ook nog een leuk aanbod aan toilettassen, heuptasjes, tote bags, telefoontasjes, … 


Sticky Lemon collectie

Een reeks rugzakken en kleine accessoires zoals etuis, tijdelijke tatoeages en geborduurde spelden. Sticky Lemon wil met hun tassen kinderen en ouders de meest kleurrijke en zonnige tijden aanbieden. Kortom, gewaagd én zonnig! De collectie van Sticky Lemon focust niet alleen op originaliteit maar ook op duurzaamheid en kwaliteit. De tassen en rugzakken worden gemaakt van PET-flessen, zijn waterproof en zeer stevig. 

Ontdek in onze webshop


Fan van de rugzakken van Sticky Lemon collectie?

Het is voor kleine en grotere kinderen met een uitgesproken smaak in hun uiterlijk. Eigenzinnig, kleurrijk, gewaagd en zonnig

Ontdek Sticky Lemon  in onze winkel

 

© 2021 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK