TUOI

Gebruiksgemak en elegantie


Bij TUOI geloven we dat mooie, elegante producten ertoe bijdragen dat je van het moment geniet, zonder in te boeten op de veiligheid of gebruiksgemak. Een diepere ervaring en een breder perspectief zijn de voordelen van een rijpere leeftijd. Maar met de jaren stijgt ook de behoefte aan comfort. Een uitdaging die TUOI heeft aangegrepen om deze groeiende bevolkingsgroep een nieuw antwoord te bieden op wat het betekent om goed te leven.

TUOI Pause, ergonomisch design zetel

Pause is de nieuwe ergonomische zetelcollectie die ultiem comfort combineert met een radicaal vereenvoudigde esthetiek. Architect Alain Berteau bedacht en ontwierp de fauteuil met alle gebruiksgemak van ergonomisch verantwoorde meubels en met alle zwier van klassevol esthetisch design. De 2,5 zitbank is met een identieke styling de grote broer van de relax. De twee samen verlenen dan ook in de huiskamer het juiste cachet. De Pause collectie met relax zetel en tweezit sofa, is beschikbaar in een breed gamma van duurzame, wasbare stoffen en leder. Met extra's als een hulpfunctie om op te staan en een geïntegreerd verwarmingssysteem stemt iedereen de zetel helemaal af op zijn eigen behoeften.

TUOI Mute, innovatief designoplossing voor elk bed

Een goede nachtrust is kostbaar. Allen al vanwege het pure plezier ervan. Bovendien is slaap essentieel voor een goede gezondheid en een zonnig humeur. Mute is niet zomaar een hoofdbord, het biedt een innovatieve oplossing in de vorm van een aanpasbaar hoofdeinde, dat rekening houdt met de gevoeligheden voor geluid, licht en frisse lucht. Mute kan zelfs ook een bescheiden, maar doch belangrijke barrière bieden tegen bacteriën. Het Mute hoofdbord verenigt de praktische behoeften van de Silver Age en een tijdloos design. Verkrijgbaar in 3 textielopties. Mute past op standaard bedden van 1m60, 1m80 en 2m breed.


TUOI | TOUI pauze
TUOI TOUI pauze
TUOI | TUOI pauze
TUOI TUOI pauze
TUIO  | TUIO pauze
TUIO TUIO pauze
TUIO | TUIO pauze
TUIO TUIO pauze
TUIO | TUIO pauze
TUIO TUIO pauze
TUIO | TUIO pauze
TUIO TUIO pauze

Tuoi brengt comfort, design en veilig samen

Comfort, veiligheid en elegantie zijn wel degelijk de kernwoorden van TUOI, designmerk van functionele relaxstoelen, sofa's en bedhoofden. Hun focus bij het ontwerpen van design meubilair ligt op het samenbrengen van ergonomie en esthetiek. En daar slagen ze wonderwel in!

Ontdek Tuoi in onze showroom

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK