MODERNE MEUBELINRICHTING

Interieur à la carte

‘Interieur à la carte’: dat is wat je bij SUBLIM vindt. En dat mag je trouwens heel letterlijk nemen, want in ons historische winkelpand in het hartje van Lokeren hebben wij een showroom van maar liefst 1800 m2. Wie hier zijn moderne meubels niet spot, spot ze nergens!

Je bent altijd welkom in onze toonzaal, om er jouw specifieke meubelinrichting te bespreken. En om je er te laten inspireren door ons uitgebreide aanbod hoogstaande designmeubelen van topleveranciers uit heel Europa. Door de opstelling van de meubelen in dit oude pand lijkt het wel of je door verschillende leefkamers wandelt. Ideaal om aan te voelen wat bij je smaak en huidige interieur past!

SUBLIM: interieurtrends opvolgen

De interieurspecialisten van SUBLIM volgen al jaren de trends en premiummerken op de voet. Maar let wel, we zijn ook kritisch met onze ervaring naar de toepassingen ervan. In onze toonzaal tonen we je graag welke meerwaarde de stukken hebben, door alles op elkaar af te stemmen. Want alleen goed advies leidt tot de juiste keuzes.

Grote en kleine interieurobjecten

In de showroom van SUBLIM vind je een ruim assortiment grote en kleine interieurobjecten: zowel de klassiekers onder de meubelinrichting (die je zelfs in tal van musea overal ter wereld terugvindt) als innovatieve meubelen die door hedendaagse ontwerpers ontwikkeld zijn voor de huidige leefinterieurs. Meubilair kan je trouwens heel ruim opvatten, want we hebben ook mooie collecties tapijten, verlichting en gordijnen.

We kiezen onze meubelcollecties op basis van kwaliteit, vormgeving en professionaliteit. En wees gerust: onze collecties zijn niet noodzakelijk peperduur. Onze fabrikanten zijn er zich namelijk heel goed van bewust dat mensen die willen investeren in iets duurzaam, dat zich ook moeten kunnen veroorloven.


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK