Sublim Interieur is dé designwinkel in Lokeren

Modern interieur is onze specialiteit

Onze naam verraadt het al een beetje: SUBLIM staat voor ‘subliem wonen’. Al 50 jaar (sinds 1969) zijn wij dé referentie in Lokeren voor modern interieur met een ziel. Samen met de klant gaan wij op zoek naar de inrichting die perfect aan zijn verwachtingen en budget tegemoet komt. Als gevolg van die aanpak hebben wij een tevreden en trouw cliënteel opgebouwd.

Modern en eigentijds wonen is sinds het prille begin de passie van SUBLIM. Maar hoe fier we ook op ons verleden zijn, we kijken vooral naar de toekomst. Wat verwacht de klant van zijn inrichting? Wat zijn de designtrends voor een modern interieur? Op basis van die gedrevenheid, gecombineerd met een persoonlijke aanpak, slagen we er telkens weer in het droominterieur van de klant te realiseren. Wil je een totaalinrichting of ben je gewoon op zoek naar mooie verlichting dan wel de juiste meubelen? Bij SUBLIM INTERIEUR ben je aan het juiste adres.

Modern wonen is onze missie

De missie van SUBLIM zit in de naam zelf: Systematische Uitdaging tot een Betere Leefomgeving met Inspirerend Meubilair. Wij richten ons hierbij in de eerste plaats op de interieurinrichting van privéwoningen. Maar we pakken even graag jouw kantoor, coffeecorner, onthaalruimte of andere handelsruimte aan. Het resultaat zal sowieso hetzelfde zijn: een modern interieur op maat! Ons motto? ‘Woon je droom’.

DE KUNST VAN INTERIEURBELEVING IS OM NIET ALLEEN VANUIT VLAKKEN OF RUIMTES TE DENKEN, MAAR EVENZEER VANUIT HOEKEN OF GRENZEN.

Onze showroom in lokeren: inspiratie voor elk interieur

We nodigen je graag uit in onze showroom, die je vindt in een historisch pand in de Kerkstraat (nr. 27) in Lokeren. Daar wacht maar liefst 1800 m2 inspiratie op jou. Bovendien delen we er graag onze passie voor moderne inrichting. In de showroom vind je onze selectie interieurdesign van innoverende, Europese fabrikanten, waar we door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen we onze klanten ook een uiterst klantvriendelijke service na verkoop bieden. SUBLIM wil namelijk niet de grootste zijn, wél de beste. Om die service te kunnen blijven garanderen.


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK