TOTAALINRICHTING VAN JE INTERIEUR

45 jaar ervaring in moderne wooninrichting

Ben je op zoek naar een modern interieur voor je woning of kantoor? Een totaalinrichting, die persoonlijkheid combineert met eigentijdse uitstraling? Dan is SUBLIM, met 45 jaar ervaring in moderne wooninrichting, de partner die je zoekt. Wij maken van je interieurdroom een droominterieur.

Om jouw totaalinrichting te realiseren, gaan we niet over één nacht ijs. We zoeken samen naar dé creatieve oplossing: zowel op vlak van optimaal gebruik van ruimte en licht, als van de harmonie tussen materialen, textuur, kleur, vorm en schaal. Die oplossing stemmen we uiteraard af op je smaak, persoonlijkheid en budget. Het resultaat is dat de puzzel altijd klopt!

Die systematische aanpak bewijst trouwens al 45 jaar lang zijn deugd: iedere klant krijgt een tot in de puntjes uitgewerkt interieurconcept, met kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid en sfeer als rode draad.

Werkwijze voor uw totaalinrichting

Met SUBLIM zorg je ervoor dat je woonkamer en eetkamer perfect op elkaar afgestemd zijn. Je dressing is dan weer helemaal in harmonie met je slaapkamer. Elke totaalinrichting begint bij een bezoek aan onze toonzaal, een must als

inspiratiebron. Vervolgens hebben we een verkennend gesprek, waarin we onze visie afstemmen op jouw wensen. Wat heb je voor ogen qua materialen, kleuren, vorm en stijl? Op basis van je antwoorden stellen we jouw moodboard samen, met de architectuur van de woning als vertrekpunt. Het vervolg is de opmeting ter plaatse, ontwerp en driedimensionale uitwerking. Ten slotte staat ons gedreven SUBLIM-team garant voor een zorgvuldige uitvoering van de werken!

Totaal- of deelinrichting

De specialisten van SUBLIM pakken uiteraard graag je volledige interieur aan, zodat we een all-in oplossing kunnen creëren. Maar ook voor de inrichting van een deelruimte zoals een bureel kun je op ons rekenen. Met oog voor de juiste gordijnen, tapijten, meubelen of verlichting brengen we elke kamer tot leven.


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK