VERLICHTING

DE JUISTE VERLICHTING, HET IDEALE VERLICHTINGSADVIES

In de eerste plaats wil SUBLIM je van dienst zijn met deskundig advies, zodat je met de juiste verlichting de gezelligheid creëert die van je huis een thuis maakt. Maar we bedenken voor jou ook de tijdloze oplossingen zélf, waarmee je vele lichtjaren weg kan.

Om zeker te zijn dat je de beste lichten in huis haalt, werken wij alleen met absolute topmerken, die ’s wereld beste ontwerpers in dienst hebben. Onze leveranciers staan daarom garant voor kwaliteit en zijn een stapje voor in de nieuwe ledtechnologie. Bovendien garandeert SUBLIM zelf een professionele plaatsing, volgens de regels van de kunst.

Onze merken

SUBLIM heeft een heel ruim verlichtingsaanbod in huis, waarin je zeker je smaak terugvindt. Een greep uit onze merken: FLOS, Foscarini, Trizo, Luceplkan, Catellani&Smith, Serien, Fontana Arte, Secto Design, Anta en Modular.

Verlichtingsadvies op twee niveaus

Enerzijds gaan we voor de eerder architecturale verlichting, met een aanbod van inbouw- en opbouwspots, en indirecte verlichting. Daarvoor is een voorbereidend gesprek en opmeting ter plaatse van groot belang. Anderzijds is er ons aanbod van decoratieve verlichting: staan- en tafellampen, luchters, enzovoort. Jouw voordeel is dat we deze perfect laten inpassen in de inrichting, rekening houdend met stijl, aangepaste materiaalkeuze, lichtbehoeften en uiteraard budget. Zo maken we van je verlichting de kers op de taart van jouw (totaal)inrichting!


Ontvang nieuwe
collecties, merken
en acties in je mailbox

© 2022 Sublim Interieur BV - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK